Helgen!

Hej!

Tänkte berätta lite om helgen, i fredags var det skola till 12 och sen bar det av till lyrsta med klassen för inventering. Vi hade fått höra att vi förmodligen skulle få åka hem vid 10, men när vi väl kom igång kunde inget stoppa oss:) så klockan 5/ halv 6 var det redan dags att åka hemmåt! asnice:) så hade en hel kväll som man inte hade räknat med. igår var jag och Julia på bio:) vi tittade på remember me, som var jättebra! värd att se:p
Idag blev det tipsan, som vanligt, fick 11/12:p hehe sen åkte jag till Annika och kollade på Robin Hood till vårat svenska arbete. nu ska jag snart äta och sen hoppa in i duschen!:)

/ Nathalie


Fredag + Sol = Grillat

Hej!

idag har varit en ganska bra dag:) skola som vanligt, fick ta med en massa läxor som jag ska försöka göra i helgen:o hihii, sen vare bussen hem, åka och handla med mamma. När vi kom hem var det ju min uppgift att övertala pappa att grillen var tvungen att komma fram nu! med potatisskalningsvillkor gick det som smort;) nu längtar jag så tills jag får sätta tänderna i den mumsiga maten!

/ Nathalie
RSS 2.0