jul jul snöiga jul..Julhelgen är över, och tack och lov är även julmatsresterna det med! Julafton var riktigt trevlig och en del bra grejjer fick man ju:)
Juldagsutgången började med lite spel och förferre hemma hos mej med ebba, magnus och simon. sen drog vi ner mot staden och hade en riktigt rolig kväll. När jag kom hem däremot kände jag mej typ som han i den där alkoholreklamen, när jag satt i köket och moffade i mig kalkon och mjölk x) dagen efter blev nog iaf lite lättare efter det ;) låg typ ändå och segade hela dan, men har hunnit kolla på hela andra säsongen av life unexpected!:) asabra vare, så nu kommer det antagligen bli en av alla mina serier jag MÅSTE kolla på varje vecka, nu när allt snart drar igång igen efter dumma juluppehåll!

kul skare bli imorn med när vi ska ha vårat awsome ayia napa möte!:D

// Nathalie


22 decemberett blogg efterGRATTIS till jullanpullan som blev stor igår!!:D äntligen;) mihihii


Uppesittarkvällkan ju berätta lite om veckan som gått nu såhär in på uppesittarkvällen:) Måndagen var ju rätt värdelös, var i skolan mindre än en timme:p Tisdagen bestod av kör, avslutning, sedan käka på Rhodos med lite tjejer:) Sen fick ju ellen för sig att vi skulle åka pulka i Ullevad! haha så på kvällen blev det pulkarace i backen, lite efter bilen och sen gick vi in och drack varm oboy:D myyss!
igår och idag blev det jobb och städning...har lite kvar men hinner nog det imornbitti;)

Har en känsla av att jag inte kommer att hinna skriva imorn så ha en riktigt GOD JUL allihopa!!:D

// Nathalie


Helg! :Dsitter hos jenny med viccan och börjar lite smått att ladda upp inför utgång! blir lite gyllene tider på statt idag ;) hoppas att det blir en kul kväll:)

// Nathalie


Förra veckan när jag var ute med dessa underbara tjejer!:)

Mumma:)Nu har jag röstat ett x antal gånger på JAY!:) hiiihi hoppas han vinner nu bara, grymt bra är han, så tror att han slår igenom iaf;) Det enda dom är jobbigt med att kolla på idol med familjen är att pappa aldrig är tyst :o man får säga till han att sluta sjunga med eller prata typ 50 gånger under en kväll:p sjukt irriterande är det. jaja ser nog på sista delen i mitt rum så jag faktiskt hör vem som vinner;D

Imorgon har jag tänkt att börja lite med julbaket också jue.. blir nog lussebullisar och pepparkakshus till en början:) ska även toppa det hela med massa julmusik! vad kan gå fel där liksom?;)

min röst är nästan ett minne blott, så ska moffa glass och te nu hade jag tänkt:) mycket bra medicin tycker jag! Måste ju fixa till den innan utgång med Jennypenny imorn:) ska bli kul att ses nu, för längesen vare!:)

// Nathalie


RSS 2.0