19 år! :)Idag börjar då sista året som tonåring!
fick digitalkameran som jag önskade mig:) plus lite smågrejjer.
kort dag i skolan, snart blir det fika, och ikväll blir det myskväll hos Stina:)

// Nathalie


Måndag..idag blev det en inryckning på jobbet ett par timmar efter skolan! men hann i alla fall boka en klipptid till på torsdag..har ju sagt i evigheter att jag ska göra det;) hehe just nu ditter jag och funderar på vad jag vill äta på fredag, eftersom vi har som tradition att den som fylller år får bestämma precis vad man vill ha:)

toppenhumör!..för en gångs skullSka snart göra mig iordning inför kvällen!
ska hem till jenny, som fyllde 19 i torsdags!:) med massa braiga tjejer och sen blir det statt ;D
Är riktigt taggad måste jag säga, ska bli en superkväll:)

// Nathalie


sista helgen på lovet..äntligen klar med engelskan! :D wihoo! bara att börja ladda inför morgondagen kanske..
nja slår nog på en av filmerna jag hyrde förut:) och är glad över att det bara är 5 veckor till nästa ledighet!

Har inget direkt att skriva så får väl slänga med lite om helgen. Fredagen spenderades hos stina med henne, ellen, johanna, carro och elin:) trevligt vare men har fortfarande ont i ryggen eftersom vi alla sov åt fel håll i en och samma dubbelsäng, med skarven på helt fel ställe..
efter en lång dag på jobbet kom jag hem vid halv 10 på lördagskvällen och hade missade samtal från mellisen och ebbiis som ville att jag skulle hänga med ut:p så då var det bara att slänga av sig jobbarkläderna och köra igång! Blev en riktigt kul kväll faktiskt!:)

// Nathalie

I won't let the sun go down on me..Nyår var överraskande kul faktiskt! träffade en del folk som man inte sett på ett tag:)
och skinkan och salladen satt inte helt fel;)

har kommit på att jag vänt på dygnet en del också. kommer bli jobbigt när skolan börjar igen. usch vill inte ens tänka på det!

Så istället kan jag ju tänka på the awsome trip som beställdes på lovet!:D blir Ayia Napa 23 Maj:) kommer bli hur skönt, och hur roligt som helst!! längtar massa..

// Nathalie

slänger in en bild på sjukt saknade Magaluf..

RSS 2.0