Fångad av en stormvind


Ja vad ska man säga, det blåser som tusan så det bara susar i huset. skulle hämtat Josefine på stationen vid 21.30 men precis när jag skulle åka ringde hon och sa att tåget var fast för det hade vält ett träd över järnvägen nånstans vid hällekis och forshhem. kul kul vänta ännu längre...men sen skulle dem ju fixa en buss som skulle ta sista delen av tågturen. Blev att vänta lite till eftersom bussen då var tvungen att ta sig dit ifrån Mariestad först. Sen kommer ytterligare ett samtal, busshelvetet har åkt på småvägen dit så även där har det ju givetvis vält ett träd. så nu väntar vi lite till då på att bussen ska vända om, ta sig till stora vägen, åka till hällekis och sedan hem igen...då får jag pallra mig iväg till stationen!

älskade V-Mars


Sitter här sådär efter jobbet vid bästaste serien Veronica Mars! Kände att det återigen var dags att besöka Neptune. Om en stund blir det att ta min kära bil och göra en snabb visit i Hova för att dra vidare till sötis Elin i finnerödja :) blir massa skoj med trevliga töser.

En liten snabb positiv update, imponerande va?

Syssling :)


Äntligen! efter att ha gått gått drygt drygt två veckor över tiden fick Frida en lite pojke tidigt i morse:) Fick se en liten bild på min lilla syssling och guud vad söt han är! hoppas att jag får träffa han snart.
Detta innebär dock lite ändrade helgsplaner, eftersom nyblivna moster Emelie vill stanna hemma så hon kan hälsa på syster och lillkillen så får nog våran tripp till götet vänta lite.

lack of headlines


OMG vad längesen det var jag skrev..trodde nästan att jag hade gett upp själv faktiskt. men nu sitter jag här igen och fick lust att slänga ner ett par ord. Har hänt extremt mkt sen jag skrev senast, och ska väl försöka få ner lite här, men allt är ju inte ämnat för "the public eye" så att säga. aja kan ju börja med att säga att jag och Malin hade filmmaraton hela dagen, sen blev det thaimat (what else?) och BIO! :) har längtat något otroligt och nu var det äntligen dags att återigen besöka the world of Twilight! Har ju läst boken ett antal gånger (läs fyra) så filmen hade ju ett och annat att leva upp till, men tyckte absolut att dem gjorde ett grymt jobb. Det enda negativa är att det är typ ett år kvar till nästa och avslutande delen...men "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" eller? anyway some credits for fine moviemaking.

Planen inför helgen består av jobb, och även att gå ut och äte med trevliga arbetskamrater. Passar mig perfekt eftersom stället heter Aisan Palace, vilket innebär, mer thaimat för mig! sedan tänkte jag och Emelie hänga med tåget till Göteborg för Amandas inflyttningsfest:) hade planer på att sova hos Sebastian men det vekar som att han kanske ska hem till M-stad på lördag så vi får väl hoppas att vi i sånna fall kan crasha hos Amanda dåra. Hade även tänkt att kanske få lite tid för shopping? inte helt fel enligt mig. Blir nog toppen om vi bara kommer iväg så!

För några veckor sedan började alla serier igen till min stora glädje. har varit mkt drama och spänning där måste jag säga. top showerna måste nog vara The Vampire Diaries (of cousre) och en ny serie som heter The Secret Circle! spänning på hög nivå, och för att göra det hela bättre försöker jag hålla mig ifrån att kolla tills inpå kvällen då de mörka höstnätterna ger en extra kick. Men till min förtvivlan upptäckte jag igår att i stort sett alla serier tar vinteruppehåll från och med denna vecka och återkommer i Januari! blev lite sorgsen, men tur för tv-bolagen så har jag en christmas spirit som heter duga så massa julsånger, pyssel, bak, vänner och julklappsshopping får ersätta mitt behov en sådär åtta veckor framöver.

Men nu får jag allt hoppa i säng så jag kommer upp imorgon. godnatt!


RSS 2.0