Once upon a time..


idag tog jag och pappa en spontan sväng ut till Norlanders för att kolla lite tv, har ju typ prata om att köpa en i några år..men idag slog jag allt till. blev en philips 40" med typ  massa bra ingångar för HDMI och usb å sånna grejjer. som vanligt när jag försöker installera något kan det hända att det tar lite tid, brukar försöka att testa mig fram lite liksom, men trots att alla sladdar satt där dem skulle så envisades tv-kanalerna med att inte visa sig. tryckte desperat på alla befintliga knappar men inget hände. pappa försökte med, så tillslut skulle vi ringa och fråga vad felet kunde va, och helt plötsligt poppade kanalerna upp. helt idiotiskt liger dem inte under "titta på tv" som de ska, utan under "spelkonsoll"?!, mycket underligt. Men nu vet jag ju vart jag ska trycka iaf.

Efter det kom Amanda och hälsade på, blev lite fika och prat om sommarplaner. sedan försökte jag få fast henne i en av mina ny seriefavoriter "once upon a time". verkade som att planen gick vägen också, så bra är den. Verkligen värd att ta sig en titt på, den har en spännande twist men de gamla klassiska sagorna. bl a snövit, askungen, rödluvan, hans och greta, rumpelstilskin och många fler..låter kankse lite lame men jag lovar att det är suuper!


snow and prince charming.

The big 20!


Igår var det min tur att fylla år! blev väckt kl 10 av lite sång och presenter. sen bakade jag massa tårta och fixa och grejja lite. och vid halv tre (trots att vi sagt kl tre) så började gästerna trilla in. vid 7 kom även Ellen, Stina och Malin och joinade oss som var kvar. blev massa prat, spel och skratt! vill tacka alla för fina presenter, gratulationer och för att ni gjorde min dag perfekt! <3


Stina 20!Fest i ullervadstugan var det i lördags, Stina firade sin födelsedag men både släkt och vänner, och bar så klart. riktigt kul vare.
Och massa Grattis till födelsedagsbarnet!
en underbar vän som jag alltid har bra dagar med :)
Get your gameface on


I måndags var det dags igen, Göteborg. blev lite rush efter jobbet för att hinna med tåget men det fixa ju jag. sen åkte jag och jossie till skandinavium för att hämta biljetterna som Sebastian fixade åt oss, och efter det hade vi äntligen en liten stund att vila i lägenheten. vid kvart över sex traskade vi ner till spårvagnen och åkte till skandinavium igen för att kolla på frölunda-aik. efter matchen skulle Sebastian och en till sitta kvar och skriva autografer eftersom dem numera är junior världsmästare, vi stog där ett tag men sen åkte vi trötta tillbaka till lägenheten. skönt att få soova!

The moment I wake up, before I put on my make-up..


Tänkte köra en liten update nurå..
var nere i Göteborg på min lediga torsdag härom veckan för att hälsa på saknade amanda. fick ta tåget  jättetidigt för att vara framme i tid för hennes slutprov. hon har ju nämligen hållt på och utbildat sig till make-up artist och undrade om jag ville sitta modell åt henne på två av hennes slutprov, och det gjorde jag ju så gärna. kändes naket att sitta på tåget utan mitt "ansikte" på, men väl framme så skulle jag blir mer än väl fixad. första sminkninen var för en fotografering i rött ljus, så när slutsignalen gick efter en timme och en kvart satt jag där med påfågelblå ögon, som på kort skulle se ut som en mörkgrå sotning, spännande. sen var det bara att tvätta bort allt och börja en gång till. denna gången var uppgiften att ge kunden aka mig en kvällssminkning som passade mig. blev jättefränt med "cat eye" fransarna jag fick på mig. efter det blev det käk och stan lite innan det var dags att sätta sig på tåget hem igen. Mycket rolig dag!

RSS 2.0