Skön dag:)

Hej!

idag var en härlig dag måste jag säga:) började 8 med en spanska redovisning som tog typ 5 min, sen blev det rast fram till 9.40 då det blev engelska, sen var det inte mer! slutade halv 11:o sååå gött! Köpte en blåbärssemla med vanilj som jag mumsade i mej när jag kom hem:) supergott! har även läst ut engelska boken, och börjat läsa lite på franskan, riktigt duktigt tycker jag:p
imorn blir det Riskettan med Mellgren sen är det nog bara två lektioner vi hinner gå på efter det. känns grymt bra:) Hoppas på en skön helg efter det! men blir förmodligen mkt pluggande eftersom jag är ledig lite nästa vecka och missar prov:p men det ska nog gå vägen;) hehe

/ Nathalie

Insnöad:o

Hej!

Tänkte åka med till vadsbo idag igen och titta på jossies D2 match, men vi tog oss knappt ut ur dörren och även fast vi lyckades skotta fram bilen så var gatan helt igensnöad, så när vi backade ut fastnade vi i snön och fick putta tillbaka den på uppfarten:o haha, dessutom var ju bussen inställd så man kom ju ingenstans:p men man kan ju hoppas att det snöar riktigt mkt på söndag natt så att skolan blir inställd?:) skulle sitta skönt med en extra dag;) eller att de inte hinner skotta av taket på vadsbohallen så att idrotten blir inställd?, det är ju nämligen stängt där just nu p.g.a ras risk;)
tittar lite skidor just nu, ser bra ut tycker jag svensk ledning än så länge:) men egentligen borde jag nog läsa i engelska boken, har bara kommit en sisådär 14 sidor:o måste lägga på ett kål för att hinna klart till redovisningen!

/ Nathalie


Utgång!:)

Hej!

Igår ringde klockan kvart över 5, skulle till kinnekulle ring och halkköra. Var mycket roligare och lättare än förväntat:) hehe
Igår var det också dags för malin att hänga på 18 års-tåget:) det firade vi med utgång till husaren i skövde. först var vi hos per och förferra lite, sen gick vi mot stan. Det var helt okej faktiskt, men var lite synd att alla var utspridda på olika dansgolv, + att man inte kände så många skövdisar:p haha sen åt vi cheez balls innan vi somna i tommys iskalla lägenhet.
Idag har det inte hänt mkt, har varit jättetrött! Men kvällen kommer spenderas i vadsbohallen, Elit-innebandy, med Mamma & Jossie:)
Talk to you later..

/ Nathalie


Grattis!<3

FN-rollspel

Hej!

Idag var det första dagen utav 2 med "uppspelningen" av FN-rollspelet:)..började med alla länders inledningstal, blev rätt långtråkigt, men ju längre ner på lista vi kom desto nervösare blev jag:o och Julia sa att hon skulle svimma hela tiden;) haha. När jag väl börjar där uppe i talarstolen då avbtyter den j*vla Anita mej mitt i talet:o blev skitsur på henne, typ alla andra också i och för sig, så det var skönt med lite stöd;D hehe jaja det är ju över nu, så imorn behöver man ju typ bara sitta där och förhandla om resolutioner:) blir nog nice! På lunchen blev det även kinamat:) mumsigt värre! när jag kom hem titta jag lite oth och sen blev det en tupplur och ännu mer teori:p Hoppas att jag kan somna tidigt idag, som om det skulle hända:p, för imorn ska jag upp tidigt för det är mamsens födelsedag!:)

/ Nathalie

RSS 2.0