long time no see..

Hej!

nu har det gått lite för länge sedan jag skrev sist, får bättra mig! heheidag hade vi möte med "afrikanska unionen" angående våran resolution, gick rätt bra faktiskt, fick många sponsorer. så det kommer nog att gå bra i regionens hus nästa vecka:) 
känner mig superlat eftersom jag inte har tränat på över en vecka nu:o har dessutom dragit på mig en förkyldning som är såå irriterande. men får hoppas att den snart försvinner:p ska dricka mkt honungste, och förhoppningsvis käka lite glass:)

Födelsedag!!:D

Idag väcktes jag av, Ja må hon leva... Det var Jossie, mamma och pappa som kom instapplandes:p Blev en frukost i sängen med lite blandat + en chocolate chip muffin med ett litet ljus i, mums:) sen bar det iväg till skolan schemafri dag:D jobbade med FN fram till 10, då blev det info om UF-företag. Sen blev det smash och en kebabtallrik hawaii. Efter det skulle vi tillbaka till skolan igen, och då fick jag ett kort jag skulle läsa, och sen ett paket. Vågade knappt öppna paketet i skolan men de tvingade mej:) haha det var inte så farligt:p och übergulligt att de kom ihåg min favoritgodis som jag fick en massa påsar av:D hihii. Bästaste vännerna asså<3
Sen när jag kom hem kom ett blomsterbud med en bukett som mamma och pappa hade beställt till mej(a)
och sen var det bara att starta kladdisbaket;) har gjort 2 idag och ska göra 2 imorn:)(till kalaset) 
Måste säga att det har varit en rätt rockig 18 år dag!:D<3


Kort och paket i skolan:D


Bästaste vännerna som förgyllde dagen!<3 kortet är från julias födelsedag som ni säkert kan gissa;)

no name

Hej!

idag har jag fixat och trixat lite med mina bilder, det var lite oordning i mina mappar så jag fick ta och rensa lite:) Sen var det ju denna jädrans teori igen, känns som att jag aldrig kommer bli klar, bara läser om och om igen men jag glömmer massa hela tiden:p får hoppas att det sätter sig snart annars lär jag ju få utbrott;) annars har jag ju inte så mkt att göra nu annat än att sitta och vänta på att det ska bli torsdag!:D Bara 1 dag kvar nu:)

/ Nathalie

tvtvtv..

Hej!

ilväll blir det nog bara tv:n för min del, snart 90210, sen får man ta och zappa lite mellan melrose place och paradise hotel. hoppas det händer något spännande, och att man får reda på vad f'n det är för fel på Pontus, liksom vad håller han på med egentligen??:o funderar på om man ska skriva lite episode recaps eller inte:/ men vete tusan om jag kommer komma ihåg att göra det varje gång:P..får nog hålla mej till en serie i sånna fall:) hehe, kan nog bli svårt eftersom jag tittar på rätt mkt, + att jag gillar alla så himla mkt!
I skolan hände det inte mkt alls, jobbade vidare med FN-rollspelet. men imorn blir det iaf info om i-valen till 3:an mellan 10.00-11.00, så jag tänkte ta lite sovmorgon från spanskan och gå på passet mellan 10.30-11.00:)

Bara 2 dagar kvar innan den stora dagen!:)

/ Nathalie



              

Orginalcasten för det allra första Paradise Hotel, min favorit Charla (nr4 från vänster) vann!:)

Kaaaallt!

Hej!

Gick tipspromenaden på snapen i morse, precis som alla andra söndagar, med Hanna, Anton & farmor. Det var riiktigt kallt, inte bara pga temperaturen utan det var ju absolut tvunget att blåsa en massa också^^. Tyckte så synd om Anton, han satt där så duktigt och helt stilla i pulkan, och klagade bara på kylan ca var tionde minut:p Det är inte lätt när man är lliten:) När jag kom hem kunde jag knappt känna mina tår eller fingrar, så jag la mig i soffan med en filt och sov en liten stund, när jag vaknade var det jättevarmt och skönt!
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, men tror jag ska sätta mig lite med teorin, och sen blir det att träna ikväll.
see you later, alligator!

/ Nathalie

Keeping up with me..

Hej!

idag gorde jag som ni märkt en blogg, tänkte att det skulle vara värt att testa på iaf.
Dagarna denna veckan har gått rätt långsamt, men nu är det äntligen fredag! I skolan hände väl inte så mkt, fortsatte att förbereda oss inför FN-rollspelet som vi ska ha i slutet av vecka 5. Jag är representant för Uganda, det kanske låter lite lagom tråkigt, men det är faktiskt ganska roligt har jag kommit på:) Och är glad att vi äntligen börjar komma någon vart, har ju gått lite segt fram eftersom vi inte fått så mkt information, men nu börjar det falla på plats. Idrotten, som inte riktigt tillhör mina favoriter, var helt okej med något liknande cirkelträning, bara synd att jag redan hade massa träningsvärk från tidigare i veckan som gjorde det ännu jobbigare.
Efter skolan blev det en sväng till affären med mamsen, och sen lagade vi en asiatisk kycklinggryta som blev riktigt god!:) resten av kvällen har jag spenderat framför denna lådan och tittat på de senaste avsnitten av Keeping Up With The Kardashians. En helt otroligt galen och rolig serie som går på E!. Den familjen är ju som tagen direkt ur en film eller nått. hur bra som helst! Har följt The Kardashian/Jenner klanen i typ 3 år, och det blir bara bättre och bättre. Var bara tvungen att meddela denna otroligt viktiga infon^^ haha. (och för dem som inte känner mig kan jag ju berätta att jag älskar tv-serier och att det förmodligen kommer komma upp lite sånna här grejer lite då och då:))
Aja nu ska jag fortsätta kolla, eller jag kanske tittar på American Pie 2 ist:/..var länge sen man såg den nu.
Jaja nu tjatar jag bara en massa så det är bäst att sluta!;)
Ha det bäst!


/ Nathalie

           

Denna galna familj kan man kalla underhållning:) och detta är inte ens hälften av klanen..


Välkommen till min nya blogg!

Hej!

ja nu kände jag att det var dags för mig att också skaffa en blogg. Får väl se hur det går med detta, men man måste ju anstränga sig lite:) Vet inte riktigt hur man fixar saker och ting här, så får väl testa mig fram lite. Jag har iaf tänkt att skriva lite alltiallo, får se vad som faller mig in lite. Men jag tänker mig detta som en slags lite öppen dagbok, så de som vill titta in är naturligt vis välkomna:)
ja det var väl typ det jag hade att säga för tillfället, hoppas ni hittar hit;)

/ Nathalie

RSS 2.0