Ledigt!

Hej!

blev inget viken runt, kände inte riktigt för att cykla i regnet:p men den här ledigheten har varit jätteskön:) igår spenderades ca 6 timmar på marieberg och IKEA! hittade en del så nu är det ont om stålarna:o haha hoppas att jag får min lön snart:p kvällen ser ut att bli lugn, har övertalat mama att äntligen färga håret på mig! blir ju typ samma färg men iaf;) ska fixa till det med slingor om ett tag:)
förresten hur varmt är det inte ute eller??:o:o var ute för en stund sen och jag fick slänga av mig jackan direkt:p hehe skönt att det snart är sommar!:)

/ Nathalie


Life is life lalalalala...x)

Hej!

I torsdags blev det två svängar till nyöppnade Vero Moda:o hihhi men hittade en del nödvändiga grejer:) och sen i fredags var jag och Malin i skövde en sväng och kollade lite mer, och malin köpte lite saker till cypern;) resten av helgen spenderades med att inte göra någonting alls:D va helt underbart med en paus! 
Nu är det bara imorn kvar och sen är skolveckan slut!:) hehe och idag är det bara 3 dagar kvar tills jag och Julia kommer dö, när vi cyklar 7,2 mil i viken runt:p haha så det är bara att vänta och se om det blir några fler blogginlägg;)

/ Nathalie

Valborg

Hej!

igår var det valborg igen då, var först hos Jenny och grillade med massa trevligt folk:) sen åkte vi till Freddy en sväng, hände typ inget där så vi traskade in mot stan. käkade strips på babylon och sen gick vi med PK och några andra till Ekudden en sväng:p Efter det bar det hemmåt, var hur skönt som helst att få lägga sig i sängen och bara sova! Och måste tacka mamsen som hade bäddat så mysigt åt oss:)
Idag gick vi upp vid halv 11 och klockan 11 kom Hillevis mamma och hämtade henne och Rebecca. Efter det blev det en tur ner till marknaden och köpa lite karameller:) sen hem igen och börja med naturen:( vid 5 kom mormor och Anders och vi åt exotisk planka, mumma:) när dem hade åkt var det dags för natur igen:( fast nu har jag iaf kommit igång så om jag bara orkar sitta imorn med så ska det nog lösa sig:) hehe snart ska jag sova är dyngtrött:o sov gott!:)

/ Nathalie

ps. lite bilder från gårdagen finns på facebook:) men det syns verkligen att jag inte riktigt är med på när korten togsx) haha ds.

RSS 2.0